Ett av delmålene fra Høyres program er å omgjøre tidligere vedtak om at Eidsvoll skal ha egen legevakt lokalisert ved kommunens sykehjem på Vilberg. Det vedtaket er effektuert og fungerer udmerket, blant annet ved at det er lege tilgjengelig på døgnbasis for alle innbyggere i Eidsvoll og for alle beboere på Vilberg. Etter enstemmige vedtak, også med Høyres stemmer, er kapasiteten ved Vilberg økt vesentlig med 16 nye rom som er klar til å bli tatt i bruk.

Kommunen har forpliktelser etter samhandlingsreformen som innebærer både observasjonssenger ved akutt sykdom for evt å unngå innleggelse i sykehus, og å ta imot pasienter som er definert som utskrivningsklare fra sykehus selv om de ikke er ferdig behandlet. Det innebærer behov for bedre kapasitet i hjemmesykepleie og også mulighet for innleggelse i sykehjem. At Eidsvoll Høyre ikke forstår viktigheten av døgnbasert legevakt i egen regi lokalisert på Vilberg, er smått utrolig. At det vil bli dyrere for Eidsvoll med legevakt på Jessheim, gjør heller ikke økonomi til et relevant argument. Så hva Eidsvoll Høyre ønsker med sitt krav om omkamp om legevakten i Eidsvoll, skal ikke jeg spekulere på. Det motbeviser uansett Høyres påstand om at Høyre tror på Eidsvoll.

Jeg tilhører heldigvis et parti som tror på Eidsvoll, også nord for Eidsvoll Verk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.