Høyre har i ukesvis snakket vår politikk og vært tydelige på hva vi vil satse på. Vi har også vært tydelige på at vi ønsker å gå i spissen for et borgerlig politisk styre. Vi ønsker å sette enkeltmennesker, familier, kommunen, næringslivet i fokus og mener at fellesskapet blir sterkere når det preges av frihet og ansvar. For å få til dette må flest mulige beslutninger tas nærmest den det gjelder.

Med Høyre i sentral posisjon har vi en klar ambisjon om at Nannestad skal være den beste kommunen i Norge på å:

  • Utvikle innhold og kvalitet i skole og barnehage
  • Sette pasienten og brukeren i sentrum i helsetjenestene
  • Bygge ut gode kollektiv- og samferdselsløsninger
  • Legge til rette for grønt og nytenkende næringsliv

Kjære velger, 9. september er det du som avgjør om barnehagene skal få økt pedagogtettheten og om tilbudene skal være i ditt nærmiljø, vi i Høyre er ikke opptatt av hvem som eier en barnehage så lenge det er den beste løsningen kvalitetsmessig. Vi i Høyre skal styrke kvaliteten i skolen, slik at ingen barn blir hengende etter i fag de trenger resten av livet. - Husk det er lettere å putte en matpakke enn en mattelærer i sekken. Våre eldre blir flere og skal ha kvalitet i omsorgen, enten de bor hjemme eller trenger en institusjonsplass. Her er vi igjen ikke så opptatt av hvem som leverer tjenestene, så lenge det som leveres er til beste for deg som innbygger. Kommunen er langstrakt og når vi bygger et sentrum skal tilbudene være tilstede og mulighetene for å komme seg trygt frem skal være på plass. Forutsigbarheten skal være på plass for de som ønsker å tilrettelegge tilbudene for deg som innbygger og vi som kommunene skal være en JA kommune med muligheter for alle. Når kommunen skal investere er det ikke investeringene som knekker ryggraden, men de løpende driftskostnader som enhver investering krever. Derfor skal vi være en effektiv og miljøvennlig kommune.

Valgkampen er nå inne i siste uke, en valgkamp hvor vi i Høyre har vært opptatt av våre løsninger. Hyggelig å registrere at andre partier snakker om vår politikk, fremfor sin egen. Mange gode samtaler har vi hatt med deg som innbygger og vi har også hatt gode samtaler med deg som ikke deler vår retning. Dialog har i større grad flyttet seg vekk fra gata og inn på data, men en ting er sikkert: 9. september er det du som avgjør Nannestad sin framtid – Godt valg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.