Ullensaker Krf er også opptatt av at våre ungdommer skal ha et godt oppvekstmiljø i kommunen vår. Men det vi ønsker å spørre dere om er: Trenger dere et ungdomshus til og hvorfor?

Ullensaker kommune drifter i dag to ungdomshus lokalisert ganske sentralt på Kløfta og på Jessheim.

Men basert på de siste måneders innspill, så virker det på oss som at dette ikke er bra nok eller at disse husene ikke fungerer helt optimalt mtp deres behov. Dette vil vi gjerne vite mer om.

NOEN NYE TANKER

I forbindelse med debatten om et tredje ungdomshus så vil vi også utfordre dere på noen nye tanker.

I stedet for å putte flere millioner inn i bygg og lønninger, kunne vi disponert disse midlene på en annen måte som også gagner dere og som imøtekommer behovet for aktiviteter og sosiale møteplasser?

Her er noen eksempler på hva det kunne vært:

  • Torsdagskino med halv pris på kinobilletter til alle ungdommer til og med 19 år
  • Halv pris eller gratis inngang på kulturforestillinger
  • Gratis inngang på Ull/Kisa sine hjemmekamper
  • Bowlingdeal på ettermiddager
  • Ungdomstilbud på utvalgte spisesteder på Jessheim
  • Midler til en aktivitetspott disponert av ungdomsrådet som dekker f.eks turbusser til Tusenfryd, alpinsentre, badeland, skate-/trampolineparker, LANparty’er etc.

SIKKERT MANGE ANDRE GODE IDEER OGSÅ

Det finnes sikkert mange andre gode ideer også, men Ullensaker KrF sin intensjon med dette åpne brevet er å skape en debatt der vi kan tenke litt mer innovativt.

Trenger dere ungdommer et tredje ungdomshus, eller kan vi sammen skape noe helt annet?

Vi håper på å høre fra dere, og aller helst møte dere til en prat.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.