Det skulle virkelig tatt seg ut med flere folk i et sentrum og tenk dere et høydehus på 16 etasjer, tenk dere hvor mye folk det ville blitt der, huff og huff.

Nå sier jo både Stortinget, fylket og kommuner at man skal bygge sentrumsnært, men det må for all del ikke skje i Eidsvoll. Det kunne jo være noen som fikk skygge på seg. Nå har det seg slik at Sundet var etablert som handelssentrum lenge før noen eneboliger etc. De som bosetter seg nær sentrum må kanskje regne med at det skjer en viss utvikling i årene framover? Hvordan skal man fortette sentrum hvis man ikke bygger i høyden?

Men jeg håper dette ikke blir noe av, tenk dere hvis det skulle bosette seg noen positive folk utenbygds fra, noen som ønsket et tilbud, brukte det som var her og (skrekk og gru) kanskje ville etablere noe. Det skulle tatt seg ut det.

Og bare en skrekkelig hypotese: Tenk hvis utesteder og butikker ville gått veldig bra, vi fikk mere tilbud, flere butikker, flere restauranter og kafeer, med mye folk.

Hva i all verden skulle vi klaget og sutret over da?

Nei, la oss håpe flere kommer til å slite, gå konkurs og flytte herfra. Og at vi fortsatt kan jamre og rakke ned på dem som dessverre overlever her.

Jeg for min del sitter her og irriterer meg over at sola prøver å stikke seg fram over Sundet, mørke skyer og tordenvær vil jeg ha, for da kan jeg klage.

Dæhlies utbygging: Det mest uheldige ved planene er høyblokken i 14 etasjer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.