Jeg har prøvd å holde meg orientert om hvor langt kommunedelplanen for Råholt har kommet, men har ikke sett at det har skjedd noe de siste mnd/år.

Det var jo flere møter på Råholt om fremdriften av planen, og mener det kom frem i disse møtene at planen skulle ferdigstilles våren eller høsten 2016, og at det skulle avholdes regelmessige møter om fremdriften av planen.

Vet at det kom innsigelser fra Fylkesmannens avdeling om at de ikke godtok noen utbygging i områdene Manerud på Hjera, Ladderudsletta Råholt syd og Tyskerud/ Bekkedalshøgda i Råholt Sentrum Vest. Det siste jeg har hørt er at de har tatt ut disse områdene fra planen, og at det jobbes videre derfra med en ferdigstilling. Det er vel nå snart tre år siden siste infomøte ble avholdt.

Hører og ser mye om hva som skal skje i Sundet hvor planen har kommet et steg videre, men har ikke sett eller hørt et ord om hvordan det går med planen for Råholt. Det er jo der over halvparten av Eidsvolls befolkning bor og der de store utbyggingsprosjektene er i gang og en storstilt utbyggingen skal fortsette de neste årene!

Her kan nevnes 1814 Byen (tidligere Lundsjordet ) ved Eidsvoll Verk stasjon. Som er et av Østlandets største byggeprosjekter (med opptil 1500 boenheter) og etter det jeg har registrert fortsatt ikke er ferdig regulert! Derfor er det viktig å få en kommunedelplan på bordet, som også var argumentet for å få denne planen på plass så raskt som mulig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.