Vi kan velge og vrake fra et stort utvalg av konserter og teater, festivaler og forestillinger. Både med glade amatører, kjente artister og profesjonelle aktører. På den lokale kulturmenyen er det noe for enhver smak.

Denne helgen er et godt eksempel på det. I Hurdal er det Bærekraftkonferanse og Bærekraftfestival med alt fra foredrag med prinsesse Märtha Louise til aktiviteter med det bærekraftige samfunnet i fokus. Nannestadfestivalen går av stabelen med en lang rekke konserter, utstillinger og underholdning fra lokale talenter og grupper. Ullensaker kan blant annet by på den tiende utgaven av Barnefestivalen i regi av Kanutten-eierne – og startskuddet for Folkehelseuka går fredag. Mens i grunnlovsbygda arrangerer Eidsvold Turnforening storkonsert med blant andre Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen på plakaten. I tillegg kommer en lang rekke mindre konserter og arrangementer på kryss og tvers på Øvre Romerike.

Når lokale ildsjeler, lag og foreninger tar tak, tør å satse og legger ned hundrevis av dugnadstimer for å planlegge og gjennomføre alle disse arrangementene, er det avgjørende at vi i lokalbefolkningen kjenner vår besøkelsestid, stiller opp og støtter opp om arrangementene. Uten besøkende vil det ikke være grunnlag for gjentakelse, og resultatet er at flere av tilbudene kan forsvinne.

Man hører stadig noen klager over at det skjer for lite i distriktet. Det er helgens kulturprogram et bevis på at ikke stemmer. Rydd kalenderen og legg ut på en lokal turné mellom alle de kulturelle godbitene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.