Jeg vet at Frank Nyborg – medlem av PP Eidsvoll – har takket henne for det utfyllende svar hun ga i sitt innlegg. Jeg må takke henne selv også, både på vegne av meg og enkelte andre i KS som ikke visste hva hun arbeidet med.

Det er dog noe av det hun skrev som jeg nå kommenterer. Blant annet skriver hun at «hun er usikker på hvorfor Pensjonistpartiet stiller spørsmål om hennes jobb». Svaret hennes for øvrig om arbeidet var utfyllende, oppklarende og godt.

Hege Svendsen skrev selv i en tidligere avis at hennes jobb var «kvalitetskoordinator». Som KS representant for PP i Eidsvoll fikk jeg spørsmål fra flere medlemmer i partiet om hva dette var, jeg kunne ikke svare, spurte noen andre i KS om dette, men de visste det heller ikke. Jeg ba derfor en av de som spurte meg, skrive til EUB og be om en forklaring og dette gjorde Frank Nyborg. Noe som ga et forklarende svar. Det var godt for meg å høre at det var flere i KS som ikke visste hva denne jobben gikk ut på.

UTFORDRENDE

Det som er utfordrende for PP er at vi – stort sett – består av godt voksne /eldre medlemmer / velgere som deltar i politikken ved siden av et vanlig familieliv. Noe vi også prioriterer.

Vi er ikke «på jakt» etter makt og posisjoner, men forsøker å få frem hva menigmann står for. Vi har (dessverre) få medlemmer å fordele oppgaver på og når det kommer 400 – 700 sider som man skal lese og sette seg inn i på under én uke før KS møtene, så sier det seg selv at noe leses med «harelabb». Jeg har ikke fått med meg hva kvalitetskoordinator var.

NY LEDER

Undertegnede var ikke leder av partiet og ikke i KS i 2015. Det var Per Austad som nå dessverre er død. Jeg måtte ta hans plass i KS i ettertid. Så forhistorien til tittelen «kvalitetskoordinator» var jeg ikke kjent med – selv om det kanskje også har vært behandlet senere. Det hender også at PP må bruke vara til enkelte møter – både i KS og i Finanskomiteen. Dette blant annet for å prioritere familie. Jeg ble med i politikken fordi jeg trodde at jeg kunne ha noe å tilføre med min livserfaring og bakgrunn fra «grasrota».

Når det gjelder hva medlemmene i PP Eidsvoll skriver så står disse selv for dette – og slik vil vi ha det. Det er dette som er demokrati – også innad i partiet. Jeg som leder, verken dikterer eller sensurer, det medlemmene skriver. Vi har ingen «partipisk».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.