Har bodd i nærheten av dette området i mange år og kan ikke se at det har vært noe køproblemer her, men det bør vurderes om en rundkjøring kan bygges for og få bedre flyt i trafikken. Når det gjelder grønt og friarealer innenfor boligfeltet mener jeg dette har blitt tatt godt vare på, med mange små aktivitetsområder og møteplasser også den populære akebakken som mange i området benytter vinerstid. Vi bor i et pressområde hvor det er naturlig med stor utbygging og derfor mener jeg jordværnet må vike i dette området. Hvis jeg ikke husker helt feil er det ikke mange dager siden ordfører Vika gikk ut i EUB og sa han var glad for at Fylkesmannen hadde trukket tilbake innsigelsen og at utbygger nå kunne starte videre planlegging!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.