Eidsvoll idrettsråd peker på at det mangler areal for utendørs idrettsanlegg på Dal og Råholt. Manerud er nevnt som en mulig plassering av skoler og idrettsbaner – selv er jeg noe betenkt på dette siden stedet er en viltkorridor og grøntkorridor som vi plikter å ta vare på. Viltet har store utfordringer med å passere E6, jernbanen og Mjøsa på Østlandet.

Jeg mener vi kan tenke tanken om å se på muligheten for et stadionanlegg med parkeringshus, leiligheter, kontor- og forretningslokaler og park- og grøntområde over jernbanen ved Eidsvoll Verk holdeplass. Dette ligger svært sentralt i bygda og gir mange muligheter i fremtiden. Området er ca. 40 dekar og kan gi uante muligheter samtidig som vi tar vare på matjord og dyrka mark. Her kan vi løse parkeringsutfordringer for noen av de 7 500 pendlerne som bor i Eidsvoll, vi kan lage et stort park- og grøntområde, bidra til at Råholt styrkes som handelssentrum og vi kan løse baneproblematikken for Eidsvoll 1814s eller om en ev. utvidelse av Bønsmoen skole gjør det trangt om plassen for Eidsvold Idrætsforening.

Godt valg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.