Fremtidig velstand og verdiskaping avhenger av at vi får flere til å stå lenger i jobb.

Vi ser nå at stadige endringer i arbeidslivet gjør at arbeidsstokken trenger faglig påfyll raskere enn tidligere. Derfor gjør vi det lettere å ta utdanning og være i jobb samtidig.

Her er fagbrev på jobb et godt og praktisk virkemiddel. Med gode etterutdannelsesmuligheter kan mange tilegne seg ny kunnskap, eller tilpasse kunnskapen sin til nye arbeidsområder.

Mestrer og trives

Vi vet at det i dag er mange som står som ufaglærte i yrker de både mestrer og trives i. Nå blir det enklere for dem å ta de fag- og svennebrevene de allerede nesten er kvalifisert for.

Dette er både en anerkjennelse av praktisk arbeidserfaring, og et tiltak som vil gjøre det enklere å ta ytterligere etter- og videreutdanning som fagarbeider.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.