At Gjessing sin virkelighetsforståelse er en annen en min er åpenbar- nok en gang. Så får det være opp til leserne å vurdere hvem som forholder seg til virkeligheten av oss, men jeg er for egen del ikke i tvil.

I sitt innlegg viser Gjessing til et av mine leserinnlegg i RB med tittelen «Overser fakta – styres av følelser». Et innlegg som omtaler IS kvinnen som en terrorist og en person som aldri skulle vært hentet tilbake til Norge. På tross av en overveldende omtale i norske medier om hennes bakgrunn, IS tilknytning, flere år i IS regimer, medlem i to IS-organisasjoner og det faktum at PST og norske sikkerhetsmyndigheter har bekreftet hennes rolle i organisasjonene klarer Gjessing å få det til å virke som om kvinnen er et stakkars uskyldig pikebarn. At han i tillegg klarer å påstå at FrP er antidemokratisk viser at man ikke kan ta Gjessing særlig alvorlig.

Mitt og FrP sitt ideologiske ståsted er liberalisme som vektlegger å begrense den politiske makten, og fremheve individets rettigheter i samfunnet. Det er demokrati, og står i sterk kontrast til Gjessing sitt parti som har i sitt prinsipprogram følgende grunnsyn «et sosialistisk samfunn har behov for så vel sentral planlegging som markedsmekanismer». Dette samt deres utøvelse av politikk tar fra mennesker retten til å styre over eget liv – det er antidemokratisk og en elitistisk tankegang som jeg tar sterkt avstand fra.

Jeg respekterer at Gjessing og andre har et annet syn enn meg i politiske saker. Det hadde da vært en fordel om han kunne fortalt hvorfor denne kvinnen og andre kvinnelige IS medlemmer/sympatisører/terrorister skal komme til Norge? Det er jo interessant å merke seg at PST nettopp i dag (04.02) la frem sin trusselvurdering og den peker på tre konkrete trusselområder. Et av disse er; «terrorangrep utført av enkeltpersoner motivert av høyreekstrem eller ekstrem islamistisk ideologi». Da er det neppe så lurt å importere terrorister tilbake til landet slik SV har ropt høyt om i lang tid?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.