Et rundt og intetsigende politikersvar.

At folk flest ikke vil merke noen forskjell når kontoret legges ned den 01.06.17 får stå for hennes regning, men når antall besøkende på skattekontoret pr. år er 12-15.000 så er vel det en betydelig antall personer som vil merke forskjell. Når hun påstår at dette er få, må jeg si at alt er relativt.

At det er mange små fagmiljøer spredt rundt omkring i landet i dag er riktig, men skattekontoret på Jessheim er det største kontoret, med sine vel 40 ansatte, som legges ned i hele landet. Mitt hovedpoeng i innlegget som Trøen ikke har oppfattet er hvorfor skattekontoret på Jessheim skal nedlegges mens skattekontoret i Lillestrøm skal bestå. Når hun påstår at ny kontorstruktur av den grunn vil gi skatteetaten mer slagkraft finner jeg merkelig. Hvorfor blir slagkraften til etaten styrket ved å flytte kontoret fra Jessheim til Lillestrøm og ikke andre vegen? Et pluss skal imidlertid Trøen ha: Hun har mot til å besvare mitt innlegg i motsetning til Huitfeldt (Ap) som forholder seg helt taus, skjønt Ap generelt vel ikke er for sammenslåinger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.