Det hadde vært en styrke for demokratiet og politikernes omdømme om vi kunne slippe SVADAEN! Etter en del fine ord om arbeid i klasserommet som alle kan være enige i, fyrer Høyres Ole Ottem-Holmsten av følgende kraftsalve i EUB 12. juli: «Men vi trenger nytt fokus. Vi trenger en ny plan. Vi trenger en ny visjon og nye mål. Jeg mener Høyre, med Christoffer Nyborg som ordførerkandidat, har den beste forutsetningen for å oppnå dette».

Hvis ikke dette skal forbli svada, må vi få en konkretisering.

FOKUS

Hva har Eidsvollskolen fokus på i dag, og hva er det politikeren mener er galt med det? Hva mener han at Christoffer Nyborg vil fokusere på i stedet? 

PLAN

Skolen er full av planer. Vi har for eksempel (heldigvis) overordnede nasjonale læreplaner, vi har årsplaner for den enkelte skole, vi har ukeplaner etc. Kommunen har sikkert planer for bygging av skoler, vedlikehold, etterutdanning av lærere etc. Hva er det som er feil med dagens planer, og hvilken plan er det Ottem-Holmsten mener Christoffer Nyborg vil innføre i stedet?

VISJON

Hvilken visjon er det Eidsvoll har i dag, og hvilken visjon er det som bør innføres i stedet?

Og til slutt MÅL:

Hele læreplanen er målstyrt, det er konkrete læreplanmål som elevene arbeider for å oppnå. Skolene har også mange andre mål, for eksempel om at ingen elever skal bli mobbet. Hvilke mål er feil i dag, hvilke konkrete mål vil Høyre da fjerne, og hvilke konkrete NYE MÅL vil Eidsvollskolen få med ny ordfører fra Høyre?

Jeg bare spør som velger, og ønsker samtidig alle partier en god og informativ kommunevalgkamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.