I likhet med mange blant andre Bjørn Håkon Bråthen har jeg også lest innlegget med stor undring og Ljødal kan umulig ha satt seg inn i de sakene han omtaler. Hadde han gjort det burde han ha unngått å komme med så mange faktafeil.

Bråthen har gitt et godt og grundig svar den 20. juli og han kommer med faktaopplysninger som jeg regner med at EUBs lesere har fått med seg.

Jeg må stille et stort spørsmål om hvorfor Ljødal kommer med slike «faktafeil» som Bråthen så fint sier at «de ikke har rot i virkeligheten». Er det en bevisst handling hvor han har begynt en valgkamp med å forsøke og villede?

Ljødal er kjent for sine bøker om blant annet Eidsvolls historie. Han er en Ap-veteran som har hatt flere verv blant annet som formann i Eidsvoll Ap.

Med slike faktafeil han serverer i sitt innlegg, kan vi da stole på alt det han skriver om i sine bøker?

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.