Videre skal de se på befolkningsprognoser i forhold til skoleutbygginga. Den må ha et langsiktig perspektiv etter mitt syn. Det vil si mer enn 10 år. Blokkbebyggelse i Eidsvoll har så langt gitt få nye elever. Derfor må nåværende prognoser ettergås nøye.

Det er bare ca 5 år siden det forrige skolestrukturutvalget la fram sitt vedtak i Eidsvoll. Mye av det som dette utvalget mente var riktig for utbygginga av skolene i Eidsvoll har ikke blitt fulgt, selv om det meste var politisk enstemmig.

Jeg tror årsaken til at partiene ikke fulgte opp disse planen var at de politiske «tungvekterne» i partiene ikke var med i utvalget. Så når dette skulle settes ut i praktiske avgjørelser endret noen i de politiske partiene på det som tidligere var bestemt.

Politisk forankring

Dette er så viktig for Eidsvolls bruk av penger til investeringer framover at jeg håper de politiske partiene i Eidsvoll denne gangen greier å forankre vedtakene til skolestrukturutvalget ordentlig innad i partiene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.