Sammen skal de jobbe for at Eidsvoll skal være en god kommune å bo i. Forhandlingene mellom partene er i gang. I forrige periode ble det vedtatt planer som skulle tilsi at ny Vilberg barneskole vil stå klar til innflytting ved skolestart 2023. På vegne av barn på Vilberg skole og deres foreldre, har vi i FAU Vilberg barneskole følgende oppfordring til politikerne i det nye kommunestyret:

Unngå nye omkamper når det gjelder byggingen av ny Vilberg barneskole!

Respekter tidligere beslutninger!

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har akseptert Tynsåkjordet som lokalitet for ny Vilberg barneskole – de begrunner det blant annet med at Eidsvoll kommune har behov for snarlig igangsetting av byggeprosjektet.

Vis handlekraft og fornuft, samarbeid godt på tvers av politiske partier og vis at dere har gjennomføringsevne!

På vegne av våre barn ber vi om at dere lar denne saken gå foran politiske prinsipper. Våre barn har dessverre vært på vent altfor lenge på grunn av politiske prosesser!

Sørg for at byggeprosessene går så effektivt som overhodet mulig slik at skolen står klar på Tynsåk-jordet i nær framtid!

Vi håper på positiv respons fra dere, gjerne i avisa, slik at vi slipper å bekymre oss for ytterligere utsettelser av byggingen av ny Vilberg barneskole. Det fortjener våre barn!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.