Frp er motstander av eiendomsskatten og argumentasjonen om at disse pengene er nødvendig for å sikre gode tjenester til innbyggerne faller i grus når vi ser at Kommune-Norge går med rekordoverskudd.

Kommuner som har overskudd langt over anbefalt nivå, liten gjeld og samtidig eiendomsskatt mangler respekt for innbyggernes penger. Det må være irriterende for innbyggerne å betale tusenvis av kroner årlig i eiendomsskatt samtidig som man ser at kommunen går med dundrende overskudd hvert år. Jeg lurer på om enkelte ordførere har glemt anbefalingene om at pengene i en kommune ikke skal stå på bok, men brukes på tjenester til de som bor i kommunen. Det er forskjell på en bedrift hvor målet er størst mulig overskudd, og en kommune hvor målsettingen er best mulig tjenester til innbyggerne.

Frp mener eiendomsskatten er en usosial skatt som rammer de med liten eller vanlig inntekt. Med rekordgode år for kommuneøkonomien burde alle kommuner bruke overskuddet sitt til å fjerne eller redusere eiendomsskatten.

LES OGSÅ: Vil innføre eiendomsskatt til tross for 187,6 mill. i overskudd på tre år

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.