Allerede i 2009 vedtok samtlige partier å etablere en innfartsparkering på Nordby Park, med jernbanestasjon og plass til parkering for 1 500 biler. Det har aldri vært snakk om å mate de reisende inn til Jessheim jernbanestasjon bare med buss.

Det er kun etablering av en jernbanestasjon, trafikknutepunkt med pendlerparkering det er snakk om. Og helt enig, pendlerne og reisende til arbeidsplasser og generelt reisende fortjener bedre løsninger enn å måtte bytte transportmiddel ennå en gang.

Å etablere en pendlerparkering ved Jessheim stasjon er en uvirkelig tankegang, som Senterpartiet ikke har kommet med før nå.

Stokstad, ta deg en tur i Jessheim sentrum i morgenrushet og på kveld så forstår du hvorfor vi ikke kan øke biltrafikken her.

Innfartsparkering på Hauerseter har jernbanen avvist flere ganger.

I møte i formannskapet den 15.06.2009 vedtok et enstemmig formannskap med Senterpartiet tilstede å, « Etablere et ny stasjon med innfartsparkering, hvor perrongen skulle ferdigstilles før 2012.»

Dette ble gjort kun i den hensikt å ligge i forkant av utviklingen på Jessheim med hensyn til nettopp innfartsparkering og pendlerparkering. Dette har samtlige partier støttet frem til og med 2016. Så fikk Arbeiderpartiet ny leder,E. Schumacher, som bor ved Nordby stasjon ,og da virker det som Arbeiderpartiet ble i villrede om vedtaket fra 2009.

Det er det store behovet for en kollektiv løsning av et svært stigende behov for nye parkeringsmuligheter samt for en økende mengde pendlere og deres parkeringsbehov, samt den økende mengde arbeidsplasser som nå er etablert ved LHL sykehuset, hotellene og norges største næringspark, som var utgangspunktet. Nå har dette arbeidet 10 års jubileum, det virker som at dette ikke betyr noe for Senterpartiet som ber om mere tid.

Nå er det gått 10 år siden dette fornuftige enstemmige vedtak. Ennå har ikke stasjonen blitt etablert og problemene i sentrum og for pendlerne har bare blitt verre og verre. Stasjonen burde vært etablert før 2012, nettopp for å unngå tilløp til kork som vi ser i trafikken i dag.

Dette med en ny stasjon på Nordby Park bør ikke slik som Stokstad Oserud poengterer ligge langt frem i tid. Da er han nok en gang på ville veier. Vi er allerede på kraftig overtid.

På Nordby stasjon i dag er det ingen bussforbindelse og en svært begrenset parkeringsmulighet. Samtidig som man har trafikken inn i et boligområde for småhus. Ingen muligheter til å lage dette til et kollektivt trafikknutepunkt.

For å få etablert Nordby Park trafikknutepunkt så må man starte en prossess, slik som AP poengterte i kommunestyremøte den 10.05.2016. Jeg oppfordrer alle de politiske partier i Ullensaker til nå å sette i gang med å få dette som ble vedtatt i juni 2009 iverksatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.