Men med det privilegiet man har som pensjonist, hender det man reiser bort – mens man fortsatt har råd til det. Det bør kanskje flere gjøre.

Når det gjelder bilde, Hege – som du etterlyser i ditt innlegg – så kan du bare si ifra om du så absolutt ønsker et bilde av meg. Jeg kan godt sende et til deg. Når det gjelder eksponering i avisen så har jeg aldri sendt inn noe bilde, kanskje i motsetning til andre. De gangene det har vært mindre bilder av meg i avisen så har som regel EUB brukt arkivbilder. Og det styrer IKKE jeg. For øvrig har jeg ingen større fremtidsambisjoner innen politikken, på grunn av alder og at jeg har valgt å fronte et lite parti, som dog prøver å holde det partiet har lovt de velgerne som stemte på Pensjonistpartiet (PP).

Når det gjelder regning så har jeg aldri skrytt av noe større ferdigheter. Og jeg kan heller IKKE huske å ha listet opp alt som kan gjøres for å tjene inn de nødvendige 30 millionene som må til i kommunebudsjettet for 2018. Jeg ramset opp noe av det som kan bidra til å unngå eiendomsskatt.

PP og jeg er så heldige at vi er med på et samarbeid med flere andre partier: H, Frp, KrF og forhåpentligvis V, for å legge frem et budsjett UTEN eiendomsskatt og uten å tømme fondene og selge Feiring skole. Denne koalisjonen håper jeg kan få flertall og det UTEN å gå til andre partier og love noe for å få støtte, slik Ap har gått til MDG. Resultatet av denne kjøpslåingen skal bli moro å få se. Noen selger «sjela» si for å få makt og posisjoner. Så vidt jeg husker var MDG mot eiendomsskatt. Hva får de for å skifte «side»?

LES OGSÅ: Hugo Aurdals regneferdigheter og andre viderverdigheter

Jeg har heller ikke beskyldt formannskapet for å drive svartmaling som du beskylder meg for. Dette er din påstand om meg. Likeledes alt det andre du tillegger meg. Jeg har ikke gått slik i detaljer som du hevder.

Når det gjelder regneferdigheter bør du gå ditt eget parti i sømmene. Hvem var det som solgte e-verket i sin tid. Jo, Ap. Dette er den mest idiotiske handlingen som har skjedd, inntil renseanlegget var ferdig. Hvem har stått for skandalen og overskridelsene i forbindelse med renseanlegget i Bårlidalen? Jo, Ap.

Likeledes – for cirka åtte år – siden tok Tord Langmoen fra KrF opp manglende avslutning og økonomistyring på flere av kommunens prosjekter. Hvem hadde makten da? Jo, Ap.

Jeg vet ikke om regneferdighetene hos Ap og deg er stort bedre enn hos meg. Og hvem stiller med flest vararepresentanter når viktige saker skal stemmes over? Jo, Ap.

For øvrig, med det som skjer om dagen, med innsigelser fra både Fylkesmannen og Avinor på utbyggingsplanene til Eidsvoll kommune, så ser det ut til at vi IKKE trenger å bygge barnehager og skoler i det tempoet det er lagt opp til.

LES OGSÅ: Svartmaling fra Hege Svendsen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.