Flere eldre ved Coop har fått atskillig lengre vei. De er billøse, dårlig til beins og fortviler over at holdeplassen nå er flyttet bortenfor den videregående skolen. De spør igjen om det er lenge til og om holdeplassen kommer tilbake?

Venstres Stein Vegard Leidal har vært i kontakt med Ruter som forteller at det er graving og nytt materiell som er ett av argumentene til omleggingen.

En tidligere bussjåfør tok kontakt med meg og viste til at kjøring gjennom Storgata forsinker veldig. Det er parkert biler på begge sider av den smale gata, og det er ofte vanskelig å manøvrere seg fram.

Må en ha parkering her? Og på begge sider? Kanskje politikerne bør se på det?

I tillegg hadde det vært en stor fordel om eldre hadde anskaffet seg en App, sa han. En Ruter-billettapp eller Ruter-reise. De fleste har vel en mobil og kan få hjelp til å legge inn en av dem? Da viser du bare denne fram til sjåføren og finner din plass. Det tar lang tid å gi igjen vekslepenger på kontanter, og bussen er avhengig av et tidsskjema og timing. Et reisekort avlaster jo også noe.

Tidligere hadde vi vel en Bybuss i Ullensaker, men en bør vel først få mer cash i kommunekassa før det igjen blir en realitet?

Jeg sender ballen videre til Ruter. Vil bussen kjøre gjennom Storgata hvis parkerte biler fjernes og er det mulig snart å få Kiwiholdeplassen tilbake?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.