Senterpartiet er årets overraskelse med stor framgang både i byer (til og med i Oslo) og i landkommuner.

Hvorfor skjer dette? Svaret er at partiet forsvarer den enkelte kvinne og mann mot det som gjør oss vanlige folk maktløse. Mange føler at vi har en regjering i Norge og et flertall i Ullensaker kommunestyre som i mange saker ikke lenger taler vår sak. Vi har fått en «nytale» som forvirrer og forvrenger. Politireformen som regjeringen kaller en nærreform er således blitt det motsatte, en fjernreform, der stadig flere politifolk sitter på sine kontorer, mens det faktisk er færre å se ute blant folk. Videre blir folk i Ullensaker nå forespeilet å dra til Kongsvinger for å komme på sjukehus, fordi Ahus angivelig er sprengt; dette fordi Aker sjukehus er nedlagt.

Senterpartiets ordførerkandidat i Ullensaker Lars Halvor Stokstad Oserud, sier det så treffende. «Det er avgjørende med vilje og evne til å lytte til folket og styre deretter».

Stokstad Oserud lover at om han får tillit til å bli ordfører, vil han være framoverlent med sikte på å styrke og utvikle kommunen basert på kvalitet i tjenestene til innbyggerne, Han avslutter sitt innlegg slik: «Jeg lover å ta avgjørelser med solid forankring i befolkningen, og jeg lover å være nær folk!»

Med mitt kjennskap til Lars Halvor har jeg ingen problem med å gi ham den tillit han og Senterpartiet fortjener. Godt valg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.