Det har kommet meg for øret at enkelte i vårt distrikt har byttet politisk parti ene og alene på grunn av ulven. Det er ikke først og fremst de som hopper fra Arbeiderpartiet til Senterpartiet som bekymrer meg, disse partiene er uansett styrt av det samme sosialistiske tankegodset og er sånn sett den samme ulla.

Bekymringen kommer snikene når ellers så fornuftige mennesker mister gangsynet. Jeg tenker på dem som går fra blått til rødt, i den tro at Senterpartiet skal få gjennomslag for å felle flere ulv. En slik tankegang er i beste fall naiv. Det begrunner jeg med rovdyrpolitikken til Senterpartiets samarbeidspartnere på sosialistisk side. SV, MDG og Rødt ønsker langt flere ulv i norsk natur. Dette er partier som Sp er nødt til å forholde seg til ved et eventuelt regjeringsskifte, enten som partnere i regjering eller som støttepartier i Stortinget. Tro meg, disse småpartiene vil komme på vippen, de får mye makt og de vil verne om ulven!

Hva med jumbopartner Arbeiderpartiet? Som vanlig er Arbeiderpartiet dyktige til å dobbeltkommunisere, hensikten er selvsagt å hanke inn velgere på begge sider av ulvedebatten. Å forstå hva partiet egentlig mener i denne og i øvrige saker er få forunt å mestre. Jeg velger derfor å lene meg på det som står i partiprogrammet, der er de i alle fall tydelige på at de vil forholde seg til rovdyrforliket. I klartekst betyr det å videreføre dagens ulvepolitikk.

En stemme til Senterpartiet, er en stemme til et sosialistisk eksperiment ledet av Jonas Gahr Støre. Kjære venner, gresset er ikke grønnere på den andre siden av gjerdet. Ei heller for oss ulvemotstandere!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.