På søndag ble billettene fort revet vekk. Publikum viste stor begeistring med trampeklapp. Det er jo blant annet slike ting som kan få blomstre i Hurdal på Dalheim. Derfor planlegges det nå en forestilling før jul eller til våren.

Men uten Dalheims Vennekrets og Hurdal Sentrum Velforening hadde dette ikke vært mulig. Det er dem og Thomas Sørlien vi kan takke for at Dalheim fortsatt består. Vi kan også takke Thomas for de gode stolene som han fikk gratis fra Norges Varemesse. Publikum bemerket dette. Disse stolene er mye bedre enn de gamle rørstolene med finérplate.

Vi er ikke i mål enda. Det har vært en kronglete vei for å komme dit vi er i dag. Med gode medhjelpere har han som startet Dalheims Vennekrets og velforeningen kommet et stykke på vei mot målet. Hadde vi ikke hatt alle dem som har villet i ivareta Dalheim, så hadde revyen måtte blitt sett i et kjempestort telt ute. Hvordan skulle det ha blitt før jul eller til våren med snø og kulde?

Nå burde det ikke være noe tvil om at Dalheim har livets rett selv om noen mener noe annet. La Dalheim bli en viktig del i Hurdals store planer om stor bærekrafthet. Denne revyen viser nettopp dette viktige poenget: Dalheim er faktisk i stand til å bære seg selv, hvis stedet bare får lov og anledning. La derfor velforeningen overta og drifte Hurdals storstue Dalheim. Planer står i kø bare vi får sjansen. Vi vet hvor vi skal få hjelp og økonomisk støtte. Tvilere skal ikke få rett. Vi har møtt nok bremseklosser og uthalere.

Bli med på å støtt velforeningen, som ikke er ute etter profitt, men at huddølingene atter igjen skal trives i sin storstue på Dalheim i Østlandets perle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.