Ja det kom jammen frå rett kjeft!

Solvik Olsen set nå nye rekordar for kvar dag i bompengeinnkrevjing og bensinprisen har aldri vore så høg som no.

REKORDTALA FOR SISTE ÅR

La oss berre sjå på rekordtala for siste år. For 2017 passerte bompengeinnkrevjinga 10,2 milliardar kr og i år vil det nærme seg 11 milliardar kr!

Vi har altså ein samferdselsministar frå FrP som har gått til val på at når dei kom i regjering skulle alle bomstasjonar bort. Det er same Solvik Olsen som nå set nye bompengerekordar kvar dag.

DET BESTE FORSVAR

Angrep er som kjent det beste forsvar. Derfor prøvar Solvik Olsen å underslå kva dei faktisk gjer, ved å angripe Senterpartiet med billig retorikk om at det er vi i Senterpartiet som mjølkar bilistane.

Når skal samferdselsministaren innrømme at han og FrP ikkje har som intensjon å fjerne bompengane, men at dei vil fortsetja å mjølke bilistane?

Eller kan vi forvente at han og regjeringa ikkje kjem til å legge fram nokon nye bompengeprosjekt til behandling i Stortinget i komande år, men heller finansiere vegutbygging på anna måte?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.