Per Aage Christensen gjør et poeng av å framstille meg som et nett-troll, i EUB 27.02.17 – det er hans grep i diskusjonen om bruken av dyrket mark.

Det er to fakta i denne sak. A: Dyrkamark nedbygges i stor stil og B: Senterpartiet er et av de partiene som har sittet i «maktposisjon» lengst i Norge. Senterpartiet er et ordfører parti, også i Eidsvoll. 

Senterpartiet har vært en del av det parlamentariske grunnlag for mang en regjering og kommunestyre siden krigen. Men, på tross av dette, bygges det ned jordbruksareal i stor stil. De siste 15 årene har arealet med fulldyrket jord pr innbygger i Norge blitt redusert med rundt 20 prosent. Arealet som er borte, tilsvarer rundt 100.000 fotballbaner. Følgelig kan man slå fast at Aage P. Christensen og Venstre, er langt ute på jordet, nå han bestrider et faktum om reduksjon av dyrket mark og at Sp beklageligvis ikke har mye å skryte av i sakens anledning.

Hvis Christensens eneste mottrekk er å omtale meg som «nett-troll» så lever jeg godet med det, fakta- fusk og stigmatiserende retorikk, tar jeg derimot avstand ifra.

Marius Røer Andresen
leder
Norsk Bonde og Småbrukerlag
Oslo Akershus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.