Nok en gang har alle ildsjelene i Eidsvoll Amatørteater lyktes med å lage en forestilling som imponerer, engasjerer og gleder lokalmiljøet. ReinStyr på Nordpolen høster strålende kritikker fra små og store, og det er bare å ta av seg hatten og gratulere. Det er imponerende å se hva denne gjengen får til.

Husk på at dette er arbeid som i stor grad gjøres på fritiden. Etter skoletid eller arbeidstid. Og ikke bare én eller to ganger. Suksessresepten kopieres igjen og igjen, og det gjør det hele ekstra imponerende. Mange kan lykkes én gang, som et slags lykketreff. Det krever mye mer å levere på toppnivå gjentatte ganger. Eidsvoll Amatørteater har nærmest gjort det til en vane å få stående applaus igjen og igjen. Det sier mye om en kultur som har satt seg. Det skal leveres skikkelig og bra. Det står det stor respekt av.

Hele 43 lokale skuespillere deltar på scenen under forestillingen og i alt har over 80 personer jobbet på dugnad for å skape julemagi i Panorama. Og det har de lyktes godt med. Det må være morsomt å få så mange positive tilbakemeldinger og så overveldende positiv respons mens forestillingen pågår. Selv om mange helt sikkert er slitne og merker at de har øvd og spilt over lang tid – er det garantert en vitamininnsprøytning. Det samme må det være å se at det samles fullt hus kveld etter kveld i Panorama, at applausen runger til taket og at de involverte føler det sitter på scenen. Tenk så herlig førjulstid de må ha, alle i det sammensveisede og gode amatørteatermiljøet.

Til helga er det også premiere på bygderevyen i Hurdal. Det skal bli spennende å se hva de har fått til. Det som i hvert fall er sikkert er at slike revyer er viktige i lokalsamfunnet. Det er verdifullt at scener fylles med smil og latter, skråblikk og velkjente og karikerte personligheter. Det knytter oss sammen og skaper en fellesskapsfølelse. Akkurat som amatørteateret gjør det til gagns år etter år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.