Vi er urolige for at det Sundet vi kjenner og er glad i skal bli en liten karakterløs drabantby der «kostnadseffektiv boligbygging» settes foran vår felles trivsel og historie.

Derfor har vi lyst til å påvirke våre beslutningstakere.

FOLK KAN GJØRE EN FORSKJELL

Vi er sikre på at vi ikke er alene om å ha denne usikkerheten i oss.

Vi vet også at folk kan gjøre en forskjell når de samler seg. Ikke slik at alle må være enige om alt, men at vi har noen prinsipper vi kan enes om. Så kan vi ha ulike meninger om andre forhold.

Dette er våre premisser:

Vi ønsker utvikling i Sundet.

Vi ønsker romslige grøntarealer, lys, luft og rause lekeområder for barn.

Vi ønsker at variert arkitektur med bygninger i lokalt tradisjonelle materialer; tegl og tre, skal dominere.

Vi ønsker at ny bebyggelse skal harmonere med eksisterende eldre bebyggelse. At vi ikke får tilnærmet flate tak, men saltak f.eks.

Vi ønsker at ny bebyggelse skal tilpasses og ta hensyn til nåværende beboeres bo- og livskvalitet.

TA KONTAKT

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med en av oss.

Jo flere vi er, jo bedre. Synspunkter og flere premisser er også plass til. Vi mener at Sundet, vi som bor her nå og våre etterkommere fortjener at det blir brukt forsvarlig tid på den nye områdeplanen. Den vil forme stedet for lang tid framover.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.