En fullsatt Panorama-sal lyttet med interesse.

Den tidligere skiløperen var klar på at han skulle starte byggingen av Torget 5, tidligere Sollie pensjonat, så snart sentrumsplanen for Sundet var godkjent. Det skjer til høsten. Der blir det 30 leiligheter.

Dæhlies planer på Rubis er omfattende med parkering nesten under hele området fordi Dæhlie ikke tror at folk som bor her kan klare seg uten bil i tiden framover. Det blir et bygg på det som nå er parkeringsplass som også skal inneholde et signalbygg. Det blir nye leilighetsbygg ut mot Vorma og i tillegg til alle disse leilighetene, har Bjørn Dæhlie en drøm både om kajakk og kano-anlegg samt badeanlegg i Vorma i tilknytning til utbyggingen. Han gledet seg til å padle på Vorma. Han ønsker også å fullføre strandpromenaden, gjerne langs hele øst og vestsiden av Vorma opp til Minnesund. Slik han sto fram, tyder det på at han på et eller annet tidspunkt selv blir Sundet-beboer.

På møtet fortalte også «Wergelandsgutta», Finsbråten, Almeli og Olsrud, om sine planer for Wergelandskvartalet der det også skal bli parkering under hele bygningsmassen og helst næring i de to nederste etasjene. Wennebogruppen fortalte om planene for Vilbergskogen og prosjektlederen kunne med tilfredshet si at han sannsynligvis var førstemann ut til å realisere et prosjekt.

Optimisme og engasjement var gjennomgangstema under møtet som viste at Sundet kommer til å gjennomgå stor forandring de nærmeste årene om kommunen, markedet og folket vil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.