Mamma og pappa lå sammen på 1. avd. på Vilberg Helsetun til pappa døde i 2014. Så ble mamma sendt til 2. avd. hvor hun var til hun døde nå 21. januar 2020.

Vi er og var så fornøyde med alt sammen. De på Vilberg Helsetun visste ikke hva de skulle gjøre godt nok for pasienter eller pårørende. De stod på og stelte og ordnet opp bestandig med pasientene. Vilberg Helsetun må være verdens beste aldershjem. Vi er og var kjempe fornøyde med alle behandling der.

Mamma ble gravlagt nå 30. januar. Vi familien vil takke først hjemmehjelpen, så 1. avdeling på Vilberg Helsetun, så etter hvert 2. avdeling på Vilberg Helsetun.

Tusen takk for godt samarbeid, og god hjelp. De på Vilberg Helsetun gjør virkelig en god jobb og står på så mye de orker, så tusen takk.

Som sagt tidligere her, så må dette være Norges beste aldershjem.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.