Dette støtter mitt debattinnlegg: «Er vi politikere i lomma på utbyggerne».

Jeg skal ikke gjenta det jeg skrev der, men håper de fleste andre partier og politikere i Eidsvoll kommune fikk med seg våre (Pensjonistpartiet) holdninger til å la utbyggerne – de fleste kun med størst mulig profitt i øynene – bygge ut blokker/leiligheter uten at disse tilkommer minst 1 parkeringsplass pr. leilighet. Alt annet er galskap selv om enkelte hevder noe annet. Og det må ikke gis dispensasjon på de gjeldende regler for parkeringsplasser som foreligger.

Innbyggerne i Eidsvoll er avhengige av bil – alle andre påstander er svada eller ønsketenking.

Se bare på p-plassene ved de jernbanestasjonene vi har, se på p-plassene utenfor kjøpesentrene / butikkene våre, se på p-plassene utenfor idretts- og badeanlegg, se på p-plassene som er i forbindelse med badeplasser og skiløyper med mer. Vi er avhengig av biler – stort sett til alt – enten vi liker det eller ikke.

Det skrytes voldsomt av Dæhlie og andre utbyggere som nå vil satse i Eidsvoll kommune. Selvfølgelig er det positivet, men ingen av disse gjør dette av veldedighet. Det må alle ha i bakhodet. Og jo større og tettere de får bygge, desto mer tjener de på utbyggingen.

Vi har lenge blitt karakterisert som en «nei»-kommune, men dette ser nå ut til å endre seg. Og det er hyggelig og positivt at Eidsvoll blir en «ja»-kommune. Men det er ingen grunn til å si ja til «rått og røti» som utbyggerne ønsker. Blir det for tett omgang mellom politikere og utbyggere er det grunn til å rope «varsku».

Hovedutvalget for næring, Plan og miljø må ha tunga rett i munnen, det samme må formannskap og kommunestyret ha når utbyggings planer og saker skal behandles og innvilges. Dispensasjoner må også behandles likeverdig og rettferdig. Alt annet blir det prat om og skader oss som politikere. Husk vi er valgt av innbyggerne og skal fremme deres saker og ønsker, ikke vår egne ønsker.

Til slutt: IKKE tillat leiligheter uten (minst) én parkeringsplass per enhet når søknader/planer om dette kommer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.