Valgkampen er i gang og mange velger å stemme basert på «tradisjon» eller la være å stemme. Min oppfordring til folket er at de bør lytte til Trond-Viggo Torgersen. Verden er i forandring og politiske saker skifter.

Selv om de fleste partier har sine grunnpilarer, er det store meningsforskjeller. Politikere er like forskjellige som Per og Kari. Derfor er det viktig å tenke sjæl og mene, enten ved å stille selv til valg eller bruke stemmeretten på de eller den som du føler representerer det du tenker og mener.

Det er DU som i hovedsak bestemmer om konstellasjoner etter valget skulle bli noe annet enn man hadde ønsket seg. Jeg tenker også at det er viktig å huske på at vi lever i et demokrati og at hvert individ er unikt.

Derfor er det sånn at noen stemmer annerledes enn deg eller meg, og vi trenger både de små og de store partiene. Godt valg alle sammen og bruk stemmeretten uansett hvem du måtte ønske å stemme på!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.