Ungdomsrådets referat fra deres møte 07. mai og innlegget publisert i Jessheim Puls 16. mai viser til tre positive ting ved å være ungdom i Ullensaker kommune, og tre ting dere gjerne skulle forandret på. Kjære ungdommen, denne henvendelsen er til dere!

Jeg ønsker å være en representant for ungdommen, og jeg ønsker å bidra til at den fine kommunen vår blir enda bedre for fremtiden. Jeg tror at de beste løsningene skapes i fellesskap sammen med de som berøres. Jeg tror at ungdommen selv vet eller har forslag til hvordan punktene de selv har listet opp kan løses. Jeg tror ikke det finnes et svart-hvitt svar på virkeligheten, og jeg tror heller ikke at løsningen kommer over natten – men jeg tror at Ullensaker Høyre i samarbeid med ungdommen og de rette instanser kan finne løsninger som skaper et enda bedre Ullensaker for ungdommen vår.

Ullensaker Høyre skal være partiet med troen på ungdommen, og med troen på at de rette løsningene ligger hos ungdommens selv – for vi tror på individet.Det kan være utfordrende å finne tilbud som tilfredsstiller absolutt alle, men hva om vi sammen kan skape tilbud som gjør det litt bedre for noen uten å gjøre det verre for andre?

Jeg vil vite hva dere ønsker dere mer av. Hvilke bydeler rundt Jessheim sentrum mener dere trenger økte tilbud? Hvilke tilbud ønsker dere utover ungdomsklubber, skateramper og grønne lunger? Hvilke transportmidler skal binde bydelene sammen på en mer smidig og miljøvennlig måte? Hvor skal ungdommen møtes?

Jeg vil møte dere til et politisk verksted, og jeg vil vite hva dere ønsker at Ullensaker Høyre skal iverksette av tiltak for neste periode, for å sørge for at dere får det litt bedre basert på forbedringspotensialet listet opp av ungdomsrådet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.