Vi er en gruppe pensjonister med Steinar Larsen i spissen, som ble forespurt av skolens ledelse om vi kunne hjelpe til om morgenen fra klokka 7.45 til 8.30.

Noe vi sa ja til. Vi skjønte dette var et alvorlig problem. Vi hadde lest i EUB om en gutt som nesten hadde blitt påkjørt. Vi stiller med to personer hver dag unntatt fredag. Da gjør de ansatte på skolen jobben selv.

Vi står rolig og markerer oss. Det er viktig at trafikantene kan lese trafikkbildet selv. Vi fikk klar beskjed fra skolen, vi skulle ikke foreta noen trafikkdirigering!

Bussjåførene som kjører forbi gir uttrykk for att vi er til stede med hilsen og smil. Likeså privatbilistene.

Foreldre som følger barna sine, gir uttrykk for glede over at vi passer på. Barna er flinke og stopper opp og ser til begge sider. De som sykler triller sykkelen over gangfeltet. Dette har skolen innprentet elevene at er viktig.

Vi som passer på om morgenen har ikke tatt noe felles standpunkt hvor skolen skal bygges. Det er politikerne som skal avgjøre det. Vi vil være med å hjelpe til så det ikke skjer en ulykke!

P.S. Dette er første og siste leserbrev om denne saken fra min side.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.