Det er helt greit at opplæring må til, spesielt når man har en stor oppgave i å forvalte minimalt med midler til hurdals innbyggeres beste. Denne opplæringen kunne imidlertid blitt gjennomført på en «bærekraftig» og langt rimeligere måte her i vår egen bygd.

Man kunne spart reise fra Hurdal til Gjøvik ved å reises sammen på buss. Hvorfor reagerer ikke SP, AP, MDG, Venstre og de såkalte miljøpartiene på dette opplegget. Utslipp fra buss og bil er vel ikke greit med deres øyne? I tillegg er det lagt opp til at hver enkelt reiser for seg……altså privatbiler.

Når man legger et slikt arrangement til Gjøvik dobler det kostnadene ved at man må ha overnatting. Alternativt kunne man hatt møtet på Hurdals eget hotell eller Synssenteret. Selv med middag inkludert ville man spart betydelige summer. Det ville samtidig gitt signal om at Hurdals befolkning støtter egen næringsliv på beste måte. Siden dagens økonomiske situasjon er som den er kunne man gjort det ennu enklere ved å dekke til på Dalheim og bestilt mat fra hotellet. Det hadde bygdas innbyggere satt pris på og man kunne komme unna våre stadig stigende avgifter. Det er forslag om å øke eiendomsskatten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.