I årets valgkamp, har mine politiske motstandere i Høyre, sagt at jeg vil flytte pasienter fra Bøn og Valstad Sykehjem over til Vilberg med bruk av tvang. Vi tvangsflytter ikke mennesker her i Eidsvoll, ingen politiske partier har noen gang vedtatt det. Jeg som person vil heller aldri gjøre det, ikke under noen omstendigheter. Jeg har også, i min tidligere ordførerperiode, bevist at jeg ikke gjør det, men tvert i mot, tatt menneskelige hensyn.

I saken om flytting av pasienter fra Bøn og Valstad Sykehjem, over til en ny avdeling på Vilberg, har jeg, sammen med samtlige andre politikere og politiske partier i Eidsvoll, stemt for likelydende vedtak gjennom flere år, når det gjelder utbygging av Vilberg, og om kjøp av private plaser på Bøn og Valstad Sykehjem.

På grunn av disse vedtakene, og faktisk likelydende budsjetter fra alle partier, har administrasjonen startet flytteprosessen. Mulig det brevet som ble sendt ut i den anledning, kunne være noe uklart, jeg har ikke sett det brevet og kjenner ikke til det, men uansett, det har aldri vært snakk om «tvangsflytting».

Men i en valgkamp ser altså Høyre muligheten til å snakke ned sine motstandere, pålegge sine motstandere dårlige holdninger, til tross for at de selv har vedtatt nøyaktig det samme som det jeg og de andre politiske partier har vedtatt.

Ikke er det bare uærlig og uredelig, det er direkte løgn å påstå at jeg ville være med på å tvangsflytte mennesker. Det har jeg aldri sagt, det har jeg aldri ville gjort, og det har jeg faktisk bevist at jeg ikke gjør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.