Det har vi gjort fordi vi tar folk og deres forslag og innspill til hvordan kommunen skal utvikle seg og vokse på alvor! Hos oss kan alle tegne inn sine egne forslag til hvor den grønne grensa skal trekkes, bokstavelig talt. Vi har ordnet med en stabel med kart, og vi har kjøpt tusjer. Vær så god, tegn i vei, og så hjelper vi deg med å sende inn både «streken din» og andre forslag du måtte ha som høringsinnspill til kommuneplanen.

Slik kan innbyggerne delta i den viktigste politiske prosessen. Andre måter kan være med idésmier, innspillsmøter og gjennom digitale løsninger.

Det viktigste er uansett at folk skal kunne kjenne igjen de gode innspillene når utbyggingen er ferdig og skolen er bygget eller veien ligger der. I dag opplever mange det motsatte. Alt de sitter igjen med er et klapp på skulderen og et «alle har blitt hørt» etter at de har brukt tid og krefter i høringer. Derfor kommer vi til å følge opp innspillene vi får på Venstres byplankontor, og sørge for at de blir tatt på alvor.

Vi mener at vår metode er bedre, og den kan motvirke både politikerforakt og svekkelse av lokaldemokratiet.

En stemme til Venstre er en stemme for en innbyggerstyrt kommune!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.