Valgkampen er i gang. Valgflesket og valgløftene popper opp fra all leire. Det handler om skoler, kommuneøkonomi, skatter og avgifter, sykehjem og eldreomsorg, med mer. Også KrF er opptatt av dette og spesielt barna, fordi en god oppvekst varer livet ut.

Det motsatte av en god oppvekst vil ofte føre til utfordringer både for den det gjelder og de rundt, utfordringer som kan vare livet ut. Derfor er det viktig å at man tar vare på barna og gjør de godt rustet for voksenlivet.

VOKSENLIVET, ARBEIDSLIVET, ALDERDOM

Når man kommer til voksenlivet, blir arbeidslivet en viktig del for de aller fleste. Arbeidslivet er med på å gi mange en meningsfull hverdag, men det er også mange som står utenfor. 1.1 millioner innbyggere i Norge lever på trygdeytelser.

I tillegg har vi mange pensjonister som etter et langt eller kort arbeidsliv må venne seg til en ny tilværelse som kan by på nye utfordringer, gleder og sorger. Å bidra til at eldre og uføre føler seg inkludert og sett i samfunnet, er en hjertesak for mange KrF-ere. Eidsvoll KrF ser det samtidig også som viktig at alle kan få deltatt med de ressurser man sitter igjen med, dette er ønskelig.

VERDIGHET

Verdighet handler om å bli sett, inkludert og ta egne valg samtidig som man får den hjelpen man trenger for å mestre livet og hverdagen. For å på plass dette mener Eidsvoll KrF at vi må jobbe for et godt samarbeid mellom det offentlige, det private, de frivillige organisasjonene og brukerne.

Eidsvoll KrF ønsker at alle med behov og ønsker om det skal kunne få informasjon om tilbud som kan bidra til å løfte hverdagen. Eidsvoll KrF vil gjøre denne informasjonen kjent blant annet gjennom hjemmesiden til kommunen, frivillighetssentralen, frisklivssentralen, og kommunale tjenester samt NAV.

Med hjerter for et hjertevarmt samfunn. Stiller vi til valg for Eidsvoll KrF.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.