Åslia har alltid vært et sted hvor mange unge møtes for å ha noe å gjøre en mørk vinterkveld, men nå sliter de. Åslia sliter økonomisk og de har spurt kommunen om hjelp.

Det er absurd at de ikke svarer “JA” med engang. For Åslia er noe av det vakreste vi unge har her i Nannestad. Vi som er under 18 år kan ikke bare ta bilen og kjøre på kino, vi kan ikke bare ta bilen og dra til andre slalåmbakker. Vi unge har bare Åslia som vi kan bruke.

Politiet sier også selv at de kveldene Åslia har åpent, har de mindre problemer med ungdommer. Ungdommene velger å heller bruke kveldene og dagene sine med å stå på slalåm enn å drive hærverk. Ungdommene vil være aktive.

Derfor er det viktig for AUF at kommunen bidrar med midler slik at vi unge får vært i aktivitet. Det at Nannestad kommune kan bidra med midler til Åslia vil hjelpe til at vi får mulighet til å være aktive, noe som er bra for oss og for folkehelsa.

Vi trenger at kommunen stiller opp for de av oss som ikke har noen andre muligheter. Det er viktig at alle får anledning til å ha det gøy med venner ute i friluft.

Vi i AUF gir oss ikke før vi har vunnet denne kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.