I løpet av min tid som kommunalminister har jeg reist rundt i hele Norge og lyttet til hva folk har på hjertet. Jeg får tilbakemeldinger på at det går godt i Norge, men offentlig sektor må hele tiden spørre seg hvordan vi kan lage enda bedre tjenester for folk. For det skal være mulig å leve gode liv i hele Norge – også i framtida.

Regjeringen er opptatt av kommunenes utfordringer på kort og lang sikt. Derfor er vi interessert i hvordan kommuner og etater tiltrekker seg fagfolk og hvordan de jobber for å gi folk gode tjenester. Vi vil også få gode eksempler på innbyggerinvolvering som gir varme lokalsamfunn..

For å utvikle velferdssamfunnet trenger vi innsikt og kunnskap fra hele landet. Ideen om å sende departements byråkrater ut i landet er noe jeg har planlagt siden jeg tiltrådte som kommunalminister i 2018. Jeg vet at nærkontakt mellom embetsverk og etater og kommuner gir gode resultater. Derfor håper jeg så mange som mulig ønsker å få besøk av departementet i slutten av november eller i mars.

Vi vil nå ta kontakt med kommuner og etater for å be om invitasjoner. Det er de som har skoene på, som vet hvor skoen trykker. Jeg gleder meg til å legge ut på turne for å høre hva dere har å si!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.