Han mener utviklingen på Dal de siste årtiene har vært veldig bra med næringsetableringer, boligbygging, grendehus, idrettspark, og mange fine, lokale tilbud på kultur. Men han er ikke fornøyd med infrastrukturen.

Spesielt er eieren av Granum Eiendom med Folkeparken-utbyggingen og Granum-utbyggingen lite fornøyd med trafikksituasjonen i stasjonsområdet.

– Dal stasjon er fortsatt sentral i trafikksammenheng, og jeg tror den store utbyggingen av Furuseth Slakteri med Vardevegen omlagt og gangveg langs hele strekningen fra stasjonen til Sætrevegen, blir viktig. I tillegg må det gjøres noe med krysset oppe ved Trondheimsvegen, kanskje bør det stenges og at en veg fra jernbanebrua ved skolebakken føres inn til næringssenteret langs Pernilletoppen. Mest tro har jeg på en ny «Finstadveg» oppe på åsen øst for Dal - der er det store utbyggingsmuligheter og plass nok, sier Norbeck.

Ikke minst mener han det blir lengre avstand fra Gardermoen-støy og avlastning for E6, en ny idé i debatten om ringveg i hele utbyggingsområdet. I disse dager er han i ferd med å fullføre de første åtte leilighetene i Folkeparken 13, der det blir leietakere i alle forretningslokale i første etasje. En av dem er Mix-kiosken til Fadil Sinani som skal utvide betydelig om kort tid.

– Jeg er fornøyd, det er fint å drive sin egen virksomhet her på Dal. Jeg har tro på framtida her, smiler Sinani bredt når EUB stikker innom.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.