Fredag har sterke vindkast ført til mange hendelser og ødeleggelser på Øvre Romerike.

Veltede trær over veier og hus, løse gjenstander gjenstander flyvende gjennom lufta og tusenvis av strømløse.

– Det er rett og slett fullstendig kaos i dag. Akkurat nå har vi over 140 oppdrag på vent. I hovedsak naturskader, i form av trær over veier og bygninger og lignende, sier vaktleder Owe Gulbrandsen ved Øst 110-sentral til EUB ved 20-tiden fredag kveld.

Fikk tre på huset

Liv Elstad på Låke i Nannestad fikk se vindens herjinger på nært hold.

– I nabohuset på gården, hos svogeren min, hørte han et stort brak. Da falt buska mot huset. Han var kjempeheldig, for hverken vinduer eller vegger ble knust, sier Elstad.

Måtte avlyse

Vannvittige dager-konsert med Hilljacks i Sundet avlyst på grunn av vinden.

- Dette pga sterk vind så man får ikke opp scene og sikkerheten for publikum kan ikke ivaretas, skriver arrangøren, men lover å komme sterkere tilbake med programmet lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.