- Vi har en tett dialog med spillerne om hvem som er interessert, og hva som vil være den beste veien videre, sier Turn-trener Joakim Dragsten.

I stedet for å nevne navn sier trønderen at det har vært konkrete henvendelser på omtrent alle klubbens offensive spillere.

I tillegg har blant andre venstrebacken Johan Kolbjørnsrud stått på andre klubbers ønskeliste. Sørumsand-karen forlenget imidlertid kontrakten med Eidsvold Turn tidligere i vår.

TO TOMÅLSSCORERE

Mellom lørdagens VM-kvartfinaler tok Eidsvold Turn imot Bjørnevatn hjemme på Myhrer. Kampen var – i kjent stil – i stor grad enveiskjørt av hjemmelaget. Med tre scoringer i løpet av førsteomgangens siste kvarter og én scoring rett etter pause ble det nærmest en transportetappe.

Robin Hofer Dahl sendte hjemmelaget foran etter halvtimen, før Jonatan Teigland doblet på utsøkt vis. Teigland steg til værs omtrent ved 16-meteren etter innlegg fra høyresiden. Ballen gikk via lysluggens hode, i bue over Bjørnevatns målvakt før den snek seg inn helt oppe i vinkelen.

Rett før pause var samme mann på plass igjen. På kjent Teigland-vis var han på rett sted til rett tid og tappet inn 3-0. Få minutter etter hvilen var han nest sist på ballen da Hofer Dahl banket inn 4-0.

- HYLLER LAGET

- Vi gikk ut hardt, som vi pleier å gjøre på hjemmebane. Det var ikke mye tvil om hvem som skulle stikke av med seieren, sier Teigland.

Kampens store spiller er samtidig opptatt av å hylle kollektivet Eidsvold Turn:

- Det er en fin gjeng med gutter, og massevis av gode fotballspillere. I tillegg er det veldig god stemning innad i gruppa, understreker spilleren med flest mål for Eidsvold Turn i fjorårssesongen.

KAN BLI FORANDRINGER

De to målscorerne gjorde seg neppe mindre ettertraktet etter kampen mot Bjørnevatn. Samtidig følger også Eidsvold Turn med på aktuelle forsterkninger.

- Som vi har snakket om før har vi ikke den bredeste troppen, sier Dragsten som spesielt ønsker seg flere strenger å spille på defensivt. Dersom vi skulle miste noen fremover i banen må vi ha på plass noen erstattere der også, påpeker han.

- Mange av spillerne våre ser også muligheten til å spille én divisjon opp uten å bytte klubb, sier Dragsten og sikter da til at klubben ligger svært godt an med tanke på opprykk.

ÉN KAMP UNNA SOMMERFERIE

- Jeg hadde ikke trodd på deg om du sa vi skulle ta sommerferie uten tap, sier Dragsten.

Før Turn kan ta noen dagers fotballfri venter riktignok vårsesongens siste kamp. Den spilles borte mot tabelljumbo Selbak, som etter snart halvspilt sesong står med kun ett fattig poeng. Likevel mener Dragsten laget må være skjerpet før kampen mot bunnlaget.

- Vi foretrekker nok å spille på en nyvannet kunstgressbane i stedet for en småhumpete gressbane, men vi har kvaliteter nok til å kunne vinne der også, smiler treneren.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Eidsvold Turn – Bjørnevatn 4-0 (3-0)

Myhrer, 90 tilskuere

Dommer: Martin Myrnes Bolstad, Bækkelagets SK

Mål:

1-0 30. min.:Robin Hofer Dahl

2-0 36. min.: Jonatan Teigland

3-0 44. min.: Jonatan Teigland

4-0 48. min.: Robin Hofer Dahl

Gule kort: Mads Aimar Bakkeby, Kenneth Lydersen, Giedrius Tomkevicius, Kabamba Tumba Kalabatama, Bjørnevatn.

ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen (Sondre Rustad Rudi fra 63.), Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie - Markus Furseth (Thierry Dabove fra 71.), Jonatan Teigland (Markus Stensby fra 69.), Stian Teksum (Joakim Madsen fra 56.) – Robin Hofer Dahl (Piotr Gawecki fra 69.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.