– Jeg tror det kan være positivt for å fokusere på arbeidet som et regionsråd til hele regionens beste, og at det kan være en kickstart i forhold til dette. For Hurdals del er vi opptatt av at «det som er bra for naboen også er bra for oss». Når vi alle har den innstillingen vil vi i større grad heie på hverandre. Det håper jeg blir resultatet, slik at vi sammen kan løfte våre interesser og utfordringer som en felles kraft. Spesielt innen interessepolitikk, næringspolitikk og utdanning må vi stå samlet for å løfte regionen vår. Jeg tror vi allerede i løpet av det neste året vil kunne se endringer, og etter hvert også gevinster, sier Bålsrud (V).

– Gardermoen/OSL er det naturlige midtpunkt i regionen. Her ligger hovedårsaken til veksten vi har hatt i vår region, og her ligger mange av mulighetene til videre vekst og utvikling. I en hovedstadsregion vil det være krevende å få den oppmerksomhet og anerkjennelse som vår region fortjener. Vi må bli flinkere til å synliggjøre forhold vi er dyktige på, og være mer bevisste på at vi er den regionen som vokser raskest i landet. Og at vi takler det veldig bra, sier Gjerdrum-ordfører Anders Østensen (Ap).

LES OGSÅ: Aldri før har så mange passasjerer brukt hovedflyplassen på Gardermoen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.