Rektor ved Feiring skole, Jorun Wenger, forteller at samabeidet med skolesjef, ansatte og kriseteam i kommunen fungerte etter boka.

Som rektor har Wenger ansvar for både elever og ansatte. Hun visste like lite som publikum om hva som var hendt og hva som skjedde.

– Jeg forholdt meg til politiets opplysninger og ikke medias. Alt vi fikk vite var at de lette etter en mann, men at det ikke var fare for elevene våre. Alle instanser fungerte sammen slik de skal – kommunen, kriseteamet, helsesøstre. Vi informerte de foresatte via sms tre ganger før aksjonen ble avsluttet. Da vi ble klar over hva som var skjedd, ble elevene informert etter hvilken alder de er i og hva de er i stand til å forstå, forteller Wenger.

– Hvordan taklet elevene oppstyret mandag og hva har de sagt i etterkant?

– Jeg tror elevene har taklet dette greit. Det har ikke vært mange spørsmål i etterkant. Men det kan jo dukke opp senere. Dette var en vanskelig situasjon, også for de ansatte, hvor flere var bekjente av den drepte kvinnen og hennes ektemann, sier Feiring skoles rektor.

ERKJENNER STRAFFSKYLD: Den drapssiktede ektemannen samtykket til varetektsfengslingen, og erkjenner straffskyld 

OBDUKSJONSRAPPORT: Kvinnen drept med kniv

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.