Politiet måtte søndag ettermiddag rykke ut til et boligkompleks i Gamle Dalsveg på Maura.

– Der var det naboer til en beboer i bygget som klagde på det ble spilt musikk på full guffe, døgnet rundt hele helga. Det viste seg at vedkommende som bodde i leiligheten ikke var hjemme, forteller operasjonsleder Bjørn Roger Sønsterud i Øst Politidistrikt.

Politiet forsøkte å få kontakt med vedkommende som bor i leiligheten, men uten hell.

– Gjennom vinduene kunne man se at høyttalerne på stereoanlegget var snudd inn mot veggen til naboens leilighet. Vi fikk etter hvert skrudd av strømmen via et sikringsskap, forklarer Sønsterud.

Nå kan beboeren vente seg en anmeldelse.

– Det vil bli foretatt en anmeldelse for ordensforstyrrelse, opplyser politiet.

POLITIET ADVARER: - Ikke gå på isen uten å vite hva du driver med

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.