– Eidsvollingene går ikke ut om høsten og vinteren. Sommeren er bra, men nå er det dårlig med folk, sier innehaver Kamil Yildiz. Han mener at restaurantens beliggenhet er helt ypperlig på sommerstid, men at den ikke er like tiltrekkende når det blir kaldt i lufta.

– Vi prøver å ikke stenge helt, derfor har vi lukket dørene mandag og tirsdag. Vi har heller ikke lenger åpent på formiddagene, sier innehaveren.

– Hvor lenge kan du holde det gående på denne måten?

– Det vet jeg ikke. Jeg er daglig leder og tar ikke ut lønn, sier han.

For en tid tilbake var restauranten i lønnskonflikt med egen kokk, men denne historien er, ifølge Yildiz, ute av verden for lengst.

LES OGSÅ: Fikk ikke lønn - gikk til politiet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.