Jon-Olav Sigvartsen ble nylig, som eneste byggmester i landet, utnevnt av regjeringen til å sitte i et prestisjetungt styre.
Bygg 21 er et samarbeid mellom byggenæringen og myndighetene. Det nye styret har fått et tredelt oppdrag: Å utvikle en måte å måle produktivitet i næringen, bidra til å gjøre den mer innovativ og få i gang en portal for kunnskaps- og erfaringsdeling på nett.
- Først trodde jeg det var en spøk gjennom «Fem på» på P4. Det er ikke hver dag departementet ringer, sier Sigvartsen.
Det viste seg at det ikke var noen spøk. Den travle trebarnsfaren ble forespurt om å være én av sju medlemmer i det prestisjetunge styret. De seks andre har ledende posisjoner i store, landsdekkende selskap.
- Jeg er glad for at vi byggmestere, som arbeider med mindre byggeprosjekter og boligproduksjon, også får en stemme i Bygg 21. Jeg har fulgt prosessen fra byggeplass, til å være prosjektleder og selger og videre til administrativ leder i bedriften. Skal man effektivisere byggeplassen, må man vite hvordan hverdagen er ute på byggeplassen, sier Jon-Olav Sigvartsen.
LES OGSÅ: Gründer bygde sin egen millionbedrift

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.