• ANLEGG: – Jeg har blant annet kjørt rundt i kommunen i sommer og blitt bedre kjent, sier ordfører Tom Staahle. Her i skateparken på Gystad.
  • NYTTIG: – Disse omvisning har vært veldig nyttig, sier rådmann Rune Hallingstad. Her med ordfører Staahle og kommunaldirektør Inger Tveranger.

– Det er ikke slik at jeg må gå på jobben i ferietiden, eller at jeg har sittet på kontoret i åtte timer daglig. Jeg har vært innom hver eneste dag i hele sommer, inkludert i helgene, sier ordfører Tom Staahle.

– Du vet hva ferie er?

– Ja, men jeg får jo hetta etter tre dager på stranda. Sommeren er en fin tid å rydde litt i saker og ting på kontoret, tenke litt strategier til de kommende månedene, og ikke minst har jeg vært mye rundt omkring i Ullensaker kommune. Bare det i seg selv er svært nyttig, påpeker han.

MED GLANS

– Du fikk litt pepper for at du ikke tok imot sommertoget på Jessheim stasjon?

– Akkurat den dagen var min eneste fridag i sommer, da hadde jeg en privat avtale. Den jobben ble dessuten håndtert med glans av kultursjefen, på lik linje med at kommunen har vært glimrende styrt av flinke folk gjennom hele sommeren. At folk tar ferie er viktig, men kommunen kan ikke stenge.

– Som ordfører gjør du deg svært tilgjengelig blant annet på sosiale medier. Hvorfor?

– Ja, og det er for å være til stede når folk tar kontakt, enten det er på nett eller telefonen. Jeg synes det er viktig at ordføreren er tilgjengelig. Dette er min stil, og det er svært hyggelig å snakke med folk, sier Staahle.

SHORTS

Vanligvis er Tom Staahle ulastelig antrukket, men i juli hadde han ett mål i klesveien.

– Jeg gikk med shorts hver dag. Det må det være lov til. Men selv om jeg har jobbet har jeg likevel fått ladet batteriene, sier han.

To av sommerdagene denne uken var satt av til å vise Ullensakers nye rådmann, Rune Hallingstad, rundt omkring på ulike kommunale anlegg.

– Dette er snakk om en uformell runde slik at han får se hva som skal til for å drive alle tilbudene kommunen står bak, sier Staahle.

FOTBALL

Men sommeren blir ikke helt uten fridager for ordføreren. Han skal nemlig på fotballtur, som seg hør og bør for dem som synes enkelte stadioner er som himmelen.

– Det blir tur enten til Liverpool eller Barcelona. Å se disse lagene spille fotball er terapi for meg. Så bærer det rett hjem for å ta tak i det politiske arbeidet. Vi har mye spennende på gang i Ullensaker, sier Tom Staahle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.