– Her kommer folk til og trives. Det er skikkelig oversiktlig her. Jeg har stor tro på en omsetningsvekst for dere, sier én kunde som svinger bortom eier og daglig leder Ole Dønnum.

Sporten Eidsvoll har flyttet et par steinkast i Sundet. Samlokaliseringen gjør at to sportsbutikker på begge sider av Wergelands Gate, er blitt til en stor med et butikklokale på 500 kvadratmeter i det tidligere Matkroken-lokalet i SG-senteret. Ole Dønnum legger ikke skjul på at det er blitt mange arbeidstimer for ham og kollegaene de siste ukene. Men 07.00 torsdag morgen fikk de betalingen.

– Ja, det var faktisk kø utenfor døra her da vi åpnet. Det var hyggelig. Nå håper vi dette kan bidra til en omsetningsvekst. Foreløpig har det gått over all forventning, sier Dønnum.

Da EUB snakket med rett utpå ettermiddagen hadde de blant annet solgt 25 elsykler.

– Og nå blir dere her en stund?

– Vi skal inn i det nye kjøpesenteret som kommer her, men først i andre byggetrinn. Det er ventet at vi kan bli her i seks år. For oss var dette et strategisk godt valg å ta nå, sier Dønnum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.