• BEKLAGER. Frode Jahren, generalsekretær i LHL, beklager at Hege Lundring slutter i jobben som direktør for LHL-klinikkene.

Til høsten begynner ullsokningen Hege Lundring i ny jobb som direktør i den nyopprettede divisjon Gjøvik-Lillehammer i Sykehus Innlandet.

NY JOBB DUKKET OPP

– Jeg skulle gjerne ha vært lenger i LHL, men så dukket den nye jobben opp. Slikt er vanskelig å planlegge. Stillingen i Sykehus Innlandet er sykehusnær og jeg skal være med på å bygge opp et nytt tilbud, sier Lundring, som selv er utdannet lege med spesialitet i gynekologi og fødsel.

Det er ikke første gang Lundring blir tilknyttet Sykehus Innlandet. Fra 2009 til 2011 var hun avdelingssjef på gynekologisk/ fødeavdelingen ved sykehuset på Elverum.

LITT TRIST Å SLUTTE

Til tross for at Lundring går en spennende jobb i møte, er hun også litt trist.

– Det er leit å forlate den fine gjengen jeg nå jobber sammen med. Jeg kommer til å følge LHL nesten til den nye sykehusdøra i Ullensaker. Jeg slutter til høsten, mens LHL overtar bygget 1. februar, sier Lundring.

BEKLAGER

LHLs generalsekretær, Frode Jahren, beklager at Hege Lundring skal slutte.

– Vi er veldig fornøyd med Hege, og vi synes det er synda at hun nå forlater oss. Hun har gjort en fantastisk jobb. At hun nå slutter, er både overraskende og leit.

– Nå lyses direktørstillingen for LHL-klinikkene ut?

– Ikke umiddelbart. Vi skal tenke oss om før vi starter jakten på Heges etterfølger, sier generalsekretær Frode Jahren til EUB.

FAKTA OM LHL-KLINIKKENE

Totalt kostnadsramme på 1,4 milliarder. Sykehuset blir på rundt 28 500 kvadratmeter.

Det er eiendomsutvikler Aspelin Ramm Eiendom AS, sammen med det svenske eiendomsselskapet Hemfosa, som bygger og eier sykehuset, mens LHL skal leie lokaler for å drive pasienttilbudene. HENT er totalentreprenør i prosjektet.

Sykehuset vil få seks operasjonsstuer og fem angiolaber, røntgenavdeling, rehabiliteringsarealer og totalt 250 sengerom fordelt på hotell- og sykehusdelen. LHL vil også tilby blant annet fedmeoperasjoner og plastisk kirurgi. Det bygges også et innendørs svømmebasseng.

I tilknytning til sykehuset, bygges et interkommunalt helsehus med legevakt for Ullensaker, Gjerdrum, Nannestad og Hurdal. Intensjonen er et utstrakt samarbeid mellom sykehus og legevakt, slik som renhold, mat, drift. Det er også tenkt at legevakta skal kunne leie røntgen- og laboratorietjenester av sykehuset.

LES OGSÅ: Blir sjef for LHL-klinikkene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.